Βιώνουμε ένα κακοπαιγμένο θέατρο το οποίο δυστυχώς το έχουμε ξαναδεί, σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, επιτιθέμενη στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική, με αφορμή τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να προχωρήσει σε μειώσεις δαπανών, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «είναι σκόπιμη η λογική της φτωχοποίησης που ακολουθεί».
Αναφερόμενη στο προσφυγικό και ειδικότερα στην κατάσταση στην Ειδομένη, σχολίασε: «Επιτέλους αν έχουμε κράτος, πρέπει να ανοίξει τώρα η σιδηροδρομική γραμμή».
Κλιμακώνοντας την επίθεσή της στην κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως λύση είναι οι εκλογές, «υπό την έννοια ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει χθες».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























