Περιορισμένη χρήση χημικών στη συγκέντρωση των κτηνοτρόφων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μικροένταση σημειώθηκε στη συγκέντρωση κτηνοτρόφων έξω από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ομάδα διαδηλωτών ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προέταξαν τις ασπίδες τους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν φωνές, σπρωξίματα και περιορισμένη χρήση χημικών.
Στο σημείο διαδηλώνουν κτηνοτρόφοι που έφθασαν στην Αθήνα από όλη τη χώρα. Αργότερα θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Εκεί εκπρόσωποί τους θα συναντηθούν με τον υπουργό Γιώργο Καρασμάνη, στον οποίο θα θέσουν ζητήματα του κλάδου τους, όπως η εξισωτική αποζημίωση, ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι, η νέα ΚΑΠ, το πρόγραμμα της βιολογικής κτηνοτροφίας αλλά και οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.
Σε ένδειξη συμπαράστασης στους κτηνοτρόφους οι εργαζόμενοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.