Πράσινοι: Το «όχι» δεν θα έλυνε τα προβλήματα – Στήριξη στο ελληνικό πακέτο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ψηφοφορία στη γερμανική βουλή

Το «όχι» δεν θα έλυνε τα προβλήματα, δήλωσε ο επικεφαλής της ΚΟ των Πρασίνων, Άντον Χοφράιτερ και τάχθηκε υπέρ της έγκρισης του τρίτου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι μία έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη θα δημιουργούσε την ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε ένα κατεστραμμένο κράτος στην ΕΕ», ανέφερε ο κ. Χοφράιτερ, με το βλέμμα και στην κατάσταση με τους πρόσφυγες, προσθέτοντας ότι η ΚΟ των Πρασίνων θα στηρίξει τη συμφωνία, «παρά τα δημοκρατικά, κοινωνικά και οικονομικά σφάλματά της».

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό χρέος, ο γερμανός «Πράσινος» εκτίμησε ότι το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει λογική ελάφρυνση και προέβλεψε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη της. «Στο πακέτο έχουν μπει πολλοί ευσεβείς πόθοι», σημείωσε ο κ. Χοφράιτερ, αναφερόμενος ειδικά στον στόχο των ιδιωτικοποιήσεων.

Πηγή: imerisia.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.