Σοκ και θλίψη για τον φόνο 4χρονης στα Μέγαρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όλο και πιο τραγική γίνεται η ιστορία του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρό, ενώ δίπλα του βρέθηκε αιμόφυρτη η 45χρονη θεία του που είχε κόψει τις φλέβες της.

Το παιδί βρήκε νεκρό πάνω στο κρεββάτι του στις 13:30 ο 48χρονος θείος του, χωρίς να υπάρχουν εμφανή τραύματα.

Στο πάτωμα βρήκε τραυματισμένη -μάλλον με μαχαίρι στο λαιμό και στα χέρια- τη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να ομολόγησε πως εκείνη σκότωσε το παιδί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδί πέθανε από ασφυξία, ωστόσο τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν αύριο, Πέμπτη, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν πως το παιδί έμενε με τη θεία του και τον θείο του, καθώς οι γονείς του είναι τοξικομανείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.