Στην ΕΣΗΕΑ ο Π. Καμμένος για «χρηματισμό δημοσιογράφων»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το σύνολο της έκθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε δημοσιογράφους, τηλεοπτικούς διαύλους και εταιρείες ΜΜΕ, κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατόπιν πρόσκλησης του οργάνου μετά τις δημόσιες δηλώσεις του.

Ο κ. Καμμένος είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ «τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την Ε.Ε. δήθεν για τα εμβόλια είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Γνωστοποίησε ακόμη ότι με απόφαση της κυβέρνησης και το υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, «ο υφυπουργός ο Τέρενς Κουίκ αναλαμβάνει το συντονισμό για τη διαφθορά μεταξύ όλων των υπουργείων». «Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα», είπε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.