Στηρίξτε ό,τι υπογράψατε, λέει η Ντ. Μπακογιάννη στον ΣΥΡΙΖΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τα πυρά της Ντόρας Μπακογιάννη δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για το γεγονός ότι εξακολουθεί να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ..

«Αν ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν ένα μνημόνιο, στη λογική που λέει, αν είμαι εγώ πρώτο κόμμα θα το εφαρμόσω, αλλά αν δεν είμαι πρώτο κόμμα θα το αντιπολιτεύομαι, με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά ξεπερνάει τη λογική τη δικιά μου», είπε η κ, Μπακογιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο FM».

«Δηλαδή», πρόσθεσε, «υπογράφω ένα πράγμα και λέω αν είμαι πρώτο κόμμα θα το εφαρμόσω, αλλά αν είμαι δεύτερο κόμμα θα το πολεμήσω».

«Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή τι έπρεπε να πούμε εμείς οι υπόλοιποι;», διερωτήθηκε και έδωσε την απάντησε: «Εμείς, λοιπόν, λέμε σοβαρά ότι, ελάτε κύριοι, το υπογράψατε, το στηρίξατε».

Εξάλλου, τη κ. Μπακογιάννη σχολιάσε ότι δεν τίθεται θέμα προσωπικών πεισμάτων ή προσωπικής καριέρας κανενός. «Εδώ είναι θέμα οριστικώς και αμετακλήτως το πώς θα σωθεί η πατρίδα», σημείωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.