Στ. Θεοδωράκης: Λύση σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Να μοιρασθεί την ευθύνη με τους πολιτικούς αρχηγούς που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να προχωρήσει σε συμφωνία, κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια από τα τελεσίγραφα που διαρρέουν είναι πραγματικά και ποια είναι εικονικά.

«Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για παλινωδίες», πρόσθεσε.

«Ο κ. Τσίπρας ή θα κάνει μια τολμηρή κίνηση μπροστά ή θα μείνει στάσιμος και θα παρασυρθεί από το κύμα των εξελίξεων. Και μαζί του θα παρασύρει και τη χώρα» επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε συμφωνία.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι οι προσωπικές και κομματικές σκοπιμότητες πρέπει να παραμερισθούν από όλους.

«Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε ακόμη και βάρη που δεν μας αναλογούν αρκεί να υπάρξει λύση σήμερα. Γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.