Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τρίτη στην Αθήνα κτηνοτρόφοι από πολλές περιοχές της χώρας, εκπρόσωποι των οποίων θα επιδιώξουν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να θέσουν ζητήματα που αφορούν στον κλάδο.
Οι κτηνοτρόφοι έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στις 9:30 το πρωί έξω από το κτίριο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στο υπουργείο στην Πλατεία Βάθη.
Μεταξύ των ζητημάτων που θα θέσουν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι η εξισωτική αποζημίωση, ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι αλλά και οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίων.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























