ΣΥΡΙΖΑ: «Πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» η επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας», η οποία «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες», χαρακτηρίζει το κυβερνόν κόμμα την επίθεση στην οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη.
«Η προσπάθεια εμπρησμού της οικίας του υπουργού επικρατείας και ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη είναι μια πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας. Έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται ούτε από προβοκατόρικες ενέργειες, ούτε από τις επιθέσεις των υπαλλήλων της διαπλοκής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.