Την Κυριακή οι αποφάσεις για κινητοποιήσεις στην ΕΒΖ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Κυριακή αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για το είδος των κινητοποιήσεων στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, με αφορμή την είδηση ότι αναστέλλεται από φέτος η λειτουργία των δύο εργοστασίων της, σε Σέρρες και Ορεστιάδα.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ,ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΕΒΖ στις Σέρρες, Χριστόδουλος Βαρκάκης, διερωτήθηκε: «Πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης της στην τευτλοκαλλιέργεια εντάσσοντάς την στη συνδεδομένη ενίσχυση στο πλαίσιο της ΚΑΠ 2014-2020 και να κλείνει τα δύο εργοστάσιά της;».

Όπως είπε, σε κάθε περίπτωση οι οριστικές αποφάσεις για το είδος των κινητοποιήσεων θα ληφθούν αύριο, μετά τη σύσκεψη των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ορεστιάδας, έτσι ώστε όλοι «ενωμένοι να αποτρέψουμε τα σχέδιά να οδηγήσουν στον αφανισμό τους τευτλοκαλλιεργητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.