Στην φυλακή ένας ακόμη οπαδός για τα επεισόδια στο Ηράκλειο

Ένας ακόμη οπαδός, που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση του Ηρόδοτου με τον Εθνικό και που είχαν ως συνέπεια το σοβαρότατο τραυματισμό του 46χρονου φιλάθλου των Πειραιωτών, προφυλακίστηκε σήμερα.
Ο 32χρονος, που καταζητούνταν από την περασμένη Τετάρτη, αφού απολογήθηκε ακολούθησε το δρόμο των άλλων δύο νεαρών και προφυλακίστηκε. Στη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι ήταν παρών στο περιστατικό, αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στο ξυλοδαρμό του άτυχου φίλάθλου του Εθνικού.
Για την ίδια υπόθεση προφυλακίστηκαν από προχθές ο 24χρονος και ο 27χρονος, ενώ ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.
Υπενθυμίζεται ότι και στους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.