Υπέκυψε και το αγόρι που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Μοσχάτο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 9χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Μοσχάτο την περασμένη Κυριακή. Τότε είχε σκοτωθεί επιτόπου και η 41χρονη μητέρα του.

Το παιδί είχε διακομιστεί αρχικά στο Τζάνειο και αργότερα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου το πρωί της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.50 το βράδυ της Κυριακής, στην παλαιά παραλιακή (έναντι αριθμού 51) στο ρεύμα προς Καλλιθέα, την ώρα που η 41χρονη βάδιζε στο πεζοδρόμιο, συνοδεύοντας τον 9χρονο και την 6χρονη κόρη της (που δεν τραυματίστηκε), έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος.

Προηγήθηκε η σύγκρουση του οχήματός του με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν ομόρροπα και η πρόσκρουσή του σε κολόνα της ΔΕΗ.

Ο 19χρονος τραυματίστηκε βαριά και διακομίστηκε στο Τζάνειο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.