Υπ. Υγείας: Στους λογαριασμούς των εποπτευόμενων φορέων τα χρήματα για τις εφημερίες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εποπτευομένων από το υπουργείο Υγείας φορέων του ΕΣΥ έχουν μεταφερθεί τα χρήματα για την αποπληρωμή των εφημεριών-υπερωριών και εξαιρεσίμων για το α΄ τρίμηνο του 2016, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Όπως επισημαίνει, το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί σε γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων, Υγειονομικών Περιφερειών, ΠΕΔΥ και ΕΚΑΒ όλης της χώρας καθώς και των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΝΙΜΙΤΣ, Αρεταίειο και Αιγινήτειο, διαμορφώνεται σε 74.582.759.80 ευρώ (Εφημερίες γιατρών: 54.203.675€. Υπερωρίες λοιπού προσωπικού: 20.379.084€.)

Το υπουργείο Υγείας σημειώνει ακόμη πως έχει ήδη ενημερώσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων για την ανάγκη άμεσης ενταλματοποίησης των εν λόγω δαπανών έτσι ώστε μέχρι τη μισθοδοσία της 27ης Απριλίου να έχουν καταβληθεί οι παραπάνω πρόσθετες αμοιβές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.