Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα όπως είναι σήμερα

22072014_dimosiopoihsh1s22072014_dimosiopoihsh3Πέντε φωτογραφίες της καταζητούμενης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας Ρούπα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, αναζητώντας πληροφορίες που ενδεχομένως θα μπορούσαν να διευκολύνουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή της.

Από τις πέντε φωτογραφίες, οι τέσσερις αποτελούν στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας στις οποίες είναι εμφανής η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η πέμπτη φωτογραφία προέρχεται από την αρχική της σύλληψη το 2010.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας σημειώνεται ότι η Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το ασημί Hyundai Accent που είχε αγοράσει πρόσφατα ο Νίκος Μαζιώτης, χρησιμοποιώντας το πλαστό δελτίο ταυτότητας με το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης.

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας» σημειώνει η αστυνομική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.