«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους» απαντούν οι ΑΝΕΛ στο ΠΑΣΟΚ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» ήταν το σχόλιο της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για τη χθεσινή κριτική του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις διαβουλεύσεις της συγκυβέρνησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα μνημόνια.
«Ας μην ανησυχούν στο ΠΑΣΟΚ. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους από την κυβέρνηση», σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη.
Όπως είπε η ίδια, «βεβαίως και θα συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για να διερευνηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες για το πώς μπήκε η χώρα στα μνημόνια και για το πώς… επετεύχθη το ‘κούρεμα’ μέσω του PSI, με θύματα τα ασφαλιστικά ταμεία και χιλιάδες μικροομολογιούχους».
«Όσο γι’ αυτό που πλήρωσε η χώρα εξαιτίας των μνημονίων», πρόσθεσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, «το έζησε για πέντε ολόκληρα χρόνια στο πετσί του ο ελληνικός λαός και γι’ αυτό έστειλε στον ‘κάδο’ της Ιστορίας το ΠΑΣΟΚ και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.