20.000 κλήσεις το δευτερόλεπτο από κινητά, αμέσως μετά τα 5,1 ρίχτερ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χιλιάδες κλήσεις παραγματοποιήθηκαν τα πρώτα λεπτά μετά τον σεισμό που ταρακούνησε την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας έκαναν περισσότερες 20.000 κλήσεις το δευτερόλεπτο, τις στιγμές που ακολούθησαν τον μεγάλο σεισμό, μεγέθους 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα.

Φαίνεται πως το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας υπερφορτώθηκε, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία μέσω κινητών τηλεφώνων αμέσως μετά τον σεισμό.

Υλικές ζημιές και διακοπές ρεύματος από τον σεισμό στην Αθήνα
Ο ισχυρός σεισμός που έχει προκαλέσει ζημιές σε κτίρια της Αθήνας και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, έχει οδηγήσει σε διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές του Πειραιά και στο Αιγάλεω.

Οι βλάβες, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, εντοπίζονται στα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, ενώ στην υψηλή τάση (που θα επηρέαζε περισσότερες περιοχές) κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.