20 χρόνια χωρίς τον Πάνο

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την οδική ασφάλεια και τη πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς» αναφέρει « Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια συνέβη αυτό που κανένας γονιός δεν μπορεί καν να φανταστεί…σαν σήμερα χάθηκε ο Πάνος μας στην τότε Εθνική καρμανιόλα της Κορίνθου-Πατρών. Ο Πάνος ήταν γεμάτος ζωή και κατάφερε ακόμα και έχοντας «φύγει» να τη μεταδώσει και να εμπνεύσει, συσπειρώνοντας Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, φορείς και Οργανισμούς, Εταιρείες και φυσικά πρόσωπα για έναν κοινό στόχο…να έχουν όλα τα ταξίδια γυρισμό!

Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» καθημερινά παίρνουμε έμπνευση από την Πρόεδρο μας, την κυρία Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, που είχε το κουράγιο να μετατρέψει τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν σε κινητήριο δύναμη. Αυτή η δύναμη μας έχει στηρίξει για να παλεύουμε καθημερινά και να χτίσουμε, στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου, έναν Οργανισμό αφιερωμένο στο να μη χάνονται άλλες ανθρώπινες ζωές στους δρόμους της χώρας μας.

Εδώ και 19 χρόνια το Ινστιτούτο αγωνίζεται ασταμάτητα για “έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα” πραγματοποιώντας 520 δράσεις ετησίως ενημερώνοντας με προσωπική προσέγγιση 230 άτομα καθημερινά για το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας.

Και συνεχίζουμε γιατί η ζωή είναι ανεκτίμητη.

Ο Πάνος μας οδηγεί!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.