588 νέα κρούσματα σήμερα και 70 νεκροί

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ακόμη 70 θανάτους από κορωνοϊό είχαμε το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ. Παράλληλα, 5151 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν είναι 588.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:
Σήμερα ανακοινώνουμε 588 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 131072, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

5211 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 38349 (29.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

515 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 165 (32.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 800 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 70 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4172 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1682 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.