Α. Φωκάς: Επικροτεί Καμμένο, κοντά στους ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος βουλευτής

Την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση επικρότησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, δεδομένου ότι και ο κ. Καμμένος δεν έχει αποκλείσει προσθήκη βουλευτών στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Μπορεί να βρεθούμε με τον κ. Καμμένο, δήλωσε συγκεκριμένα σήμερα στον ΣΚΑΪ ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων ανεξάρτητος βουλευτής, επισημαίνοντας ότι τώρα θα συνεργαστεί με όλους τους βουλευτές που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών, αν και σημείωσε ότι δεν έχει προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ.

«Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία» δήλωσε εξάλλου ο κ. Φωκάς στο «Θέμα», προσθέτοντας ότι «πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές».

Όσον αφορά τη στάση βουλευτών να στηρίξουν την κυβέρνηση, ο κ. Φωκάς σχολίασε ότι «είναι ντροπή, θα γραφτούν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα στην Ιστορία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.