ΑΔΕΔΥ: Συλλαλητήριο και πορεία στη Βουλή 18 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με σύνθημα «Όχι στον νέο μνημονιακό αντιλαϊκό προϋπολογισμό», η ΑΔΕΔΥ προαναγγέλλει συλλαλητήριο την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή και πορεία προς το Κοινοβούλιο, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2019 από τη Βουλή.

Στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «ο προϋπολογισμός του 2019, παρότι χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση μεταμνημονιακός, έχει στο… DNA του όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων, δεδομένου ότι κινείται στο πλαίσιο των δεσμεύσεων του νέου άτυπου Μνημονίου που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Ιούνιο 2018, για το διάστημα 2019-2022».

Ωστόσο, καταλήγει η ΑΔΕΔΥ, «για την κυβέρνηση, λες και δεν ”τρέχει τίποτα”, εμφανίζει τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές ως απαλλαγή από τη ”Λιτότητα” και την ”Επιτροπεία”».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.