Αδίστακτος ληστής απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο μίνι μάρκετ

Ασύλληπτος παραμένει μέχρι στιγμής ο επικίνδυνος ληστής που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο.
Για 120 δευτερόλεπτα ο εργαζόμενος του μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο πάλευε για να σωθεί από τα χέρια του επικίνδυνου ληστή.

Τα νέα βίντεο που αποκαλύπτει το MEGA καταγράφουν τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ο άνδρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κακοποιό με το κουζινομάχαιρο.

Πάλευε για τη ζωή του
Ο εργαζόμενος αφού έχει καταφέρει να ρίξει στο έδαφος τον ληστή χάνει την πλεονεκτική θέση από το γεγονός ότι η ξανθιά συνεργό του κακοποιού τον σπρώχνει στην πλάτη.

Ο δράστης κρατά από τον λαιμό τον άνδρα και τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Το θύμα όμως προσπαθεί με το αριστερό του χέρι να μην επιτρέψει στην συνεργό του ληστή να πάρει το μαχαίρι.

Ο υπάλληλος κυνήγησε τον ληστή
Ο ληστής όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να ακινητοποιήσει τον εργαζόμενο αποφάσισε να φύγει όμως οι ρόλοι τότε αντιστράφηκαν με τον υπάλληλο να τον καταδιώκει.

Σε βίντεο από τον εξωτερικό χώρο φαίνεται να τον αρπάζει από την μπλούζα και να μην τον αφήνει ενώ εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφύγει. Τελικά τα καταφέρνει και το βάζει στα πόδια.

Προσπάθησαν να παρασύρουν το θύμα
Ο δράστης μαζί με την συνεργό του είχε παρκάρει το όχημά του μερικά μέτρα μακριά από το μίνι μάρκετ. Ο εργαζόμενος καταδίωξε τον ληστή ο οποίος προσπάθησε να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν τα αποτυπώματα του ληστή υπάρχουν στη βάση δεδομένων της ΕΛΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.