Αφέθηκε ελεύθερος για κλοπή και λήστεψε γυναίκα

Του έλειψαν τα… κρατητήρια ενός σεσημασμένου κακοποιού, που είχε αφεθεί ελεύθερος την Πέμπτη μετά την άσκηση δίωξης για κλοπή σε βάρος του και επέστρεψε σε αυτά το βράδυ της Παρασκευής, καθώς συνελήφθη και πάλι για ληστεία με μαχαίρι σε βάρος μιας γυναίκας στη Λαμία!

Ο δράστης πλησίασε το απόγευμα μια γυναίκα που έκανε ανάληψη από ένα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία Πάρκου, την ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού και της άρπαξε τα 50 ευρώ που είχε βγάλει από το μηχάνημα. Η ληστεία έγινε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, αλλά ο κακοποιός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.

Ωστόσο, από τις περιγραφές της τρομοκρατημένης γυναίκας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι πρόκειται για παλιό τους γνώριμο, τον οποίο είχαν συλλάβει την προηγούμενη ημέρα επειδή είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο από ένα κατάστημα και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.