Άφησε 24.000€ σε μια σακούλα κοντά στο σπίτι της

Η τηλεφωνική απάτη στο Αίγιο ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που ευελπιστούσαν οι δράστες. Η άτυχη γυναίκα πείστηκε και όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, έβαλε σε μια σακούλα τις οικονομίες μιας ζωής…

Νέα καταγγελία για τηλεφωνική απάτη στο Αίγιο, με ιδιοκτήτρια σπιτιού να αναφέρει στην αστυνομία, πως έκαναν «φτερά» 24.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της. Οι δράστες έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και κατάφεραν να το ολοκληρώσουν. Για ακόμα μία φορά η παγίδα είχε στηθεί με τη συνταγή ενός υποτιθέμενου τροχαίο. Το θύμα αδράνησε, πείστηκε χωρίς να διασταυρώσει τα όσα άκουγε και έχασε χρήματα, μιας ολόκληρης ζωής. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν αμέσως μετά την καταγγελία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι άγνωστοι δράστες.

Μια ακόμη ηλικιωμένη έπεσε θύμα ενός επιτήδειου και της σπείρας του, που κατάφεραν να της αποσπάσουν συνολικά 24.000 ευρώ. Ο απατεώνας τηλεφώνησε στη γυναίκα και ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά και ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ίδια πείσθηκε να αφήσει το ποσό των 24.000 ευρώ μέσα σε σακούλα και σε σημείο κοντά στο σπίτι της. Λίγο αργότερα επικοινώνησε με την κόρη της, η οποία ήταν μια χαρά. Τότε αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απατεώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.