«Αγαθάγγελε, ο Θεός ζήλεψε το όνομά σου και σε πήρε μαζί του»

Σοκ στην κοινή γνώμη και τους κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα στο Πασαλιμάνι, όπου ένας 31χρονος ειδικός φρουρός έχασε τη ζωή του, όταν κατέρρευσε κτίριο στο οποίο εκτελούνταν οικοδομικές εργασίες και ο ίδιος βρισκόταν εκεί για να βγάλει ένα μεροκάματο εκτός υπηρεσίας.

Με καταγωγή από το Ελεύθερο Γρεβενών, ο 31χρονος Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος εργαζόταν περιστασιακά το τελευταίο διάστημα ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημά του, για το οποίο ο ίδιος όπως και άλλοι συνάδελφοί του ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους, υπηρετώντας την ασφάλεια των πολιτών.

Η οικογένειά του βρίσκεται ακόμα σε σοκ, ενώ συνάδελφοί του αναρτούν συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θυμάμαι όταν παρουσιάστηκες μπροστά μου που σου λέω έχεις φοβερό όνομα ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ…Σήμερα ο θεός ζήλεψε το όνομα σου και είπε να σε πάρει μαζί του μικρέ μου συνάδελφε. Βλέπεις η μοίρα σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι!» γράφει συνάδελφός του 31χρονου αστυνομικού και προσθέτει: «Λυπάμαι πραγματικά γιατί ήσουν εξαιρετικό παιδί , ήσουν μόλις 31 χρονών.!!! ΤΙΜΗ μου που συνεργαστήκαμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ-632! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΕ!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.