Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Ας αφήσουμε αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν

Όσο προχωρούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο η Αγγελική Νικολούλη επιχειρεί να ρίξει περισσότερο φως στην πολύκροτη ιστορία της Πάτρας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να υπενθυμίσει τον κύριο κριτή της υπόθεσης.

Ειδικότερα, η Αγγελική Νικούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα για τα σημερινά νέα να αποφυλακιστεί η κατηγορούμενη αλλά και για τις απειλές με μηνύσεις εναντίον κρατικών ιατροδικαστών. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακούσει και για αιτήματα εξαίρεσης λειτουργών της δικαιοσύνης και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει στην πορεία. Προσωπικά καταννοώ την προσπάθεια της υπεράσπισης να κάνει τη δουλειά της ακολουθώντας μια ακραία, όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς, υπερασπιστική γραμμή. Ότι όμως και να λέμε εμείς, ότι και να γίνεται για εντυπωσιασμό, ίσως για την ουσία της ιστορίας αυτής, όπως θέλει ο καθένας το εκλαμβάνει, μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Κανένας άλλος. Και δεν μπορεί να επηρεαστεί η δικαιοσύνη από κανέναν. Μόνο τα στοιχεία που έχει θα δει όπως φαντάζομαι τόσα χρόνια το κάνει».

«Έχουμε κάνει και δικαστικό ρεπορτάζ και αστυνομικό ρεπορτάζ και έχουμε δει πως λειτουργούν. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε ρεπορτάζ αντικειμενικό τηρώντας τις λεπτές ισορροπίες».
«Σε λίγες μέρες είναι και η δίκη για την Τζωρτζίνα, την μεγάλη κόρη, για αυτό και πρέπει να κρατάμε με προσοχή τις ισορροπίες. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν να μιλήσουν. Αναφαίρετο δικαίωμα τους» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.