Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών έξω από γήπεδο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πυρ εναντίον περιπολικού της αστυνομίας άνοιξαν άγνωστοι έξω από το γήπεδο του Ασημίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο και στην είσοδο ήταν παρκαρισμένα αρκετά αυτοκίνητα, η παρουσία περιπολικού της Αστυνομίας φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να το πυροβολήσουν κάποιοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του apopsilive.gr.

Το περιστατικό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σημειώθηκε γύρω στις 08:30 μ.μ., ενώ ακούστηκαν πρώτα φωνές από τον ή τους δράστες που είχαν σταματήσει σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο, οι οποίοι έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασαν να τραβήξουν και το όπλο ρίχνοντας τέσσερις με πέντε πυροβολισμούς κατά του σταθμευμένου περιπολικού.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών όσοι ήταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή πετάχτηκαν στον δρόμο, θεωρώντας αρχικά ότι γινόταν κάποια φασαρία, χωρίς να προλάβουν ωστόσο να δουν τους δράστες ή τα στοιχεία του οχήματος, το οποίο είχε εξαφανιστεί.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία του Πύργου και η Σήμανση, κλιμάκιο της οποίας έφτασε γύρω στις 10:00 μ.μ. στο Ασήμι για να συλλέξει στοιχεία και τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς.

Οι περισσότερες σφαίρες -όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα- είχαν χτυπήσει το φορτηγό αυτοκίνητο του Προέδρου της Διοίκησης, Καραταράκη Γιάννη που εκείνη την ώρα, ευτυχώς, βρισκόταν μέσα στο γήπεδο και παρακολουθούσε την προπόνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.