Ακόμα ένας άνδρας που συνομιλούσε με τη 12χρονη παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ – Νέα κατάθεση του παιδιού

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, ενώ ακόμα ένα άτομο προσήλθε στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι είχε συνομιλήσει διαδικτυακά με το παιδί. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν δέκα επιπλέον εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό και τη μαστροπεία του 12χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ένας 54χρονος προσήλθε μόνος του στην ΓΑΔΑ λέγοντας πως την άνοιξη συνομιλούσε μέσω εφαρμογής γνωριμιών στο διαδίκτυο με άτομο που ενδεχομένως να ήταν το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό.

Ο άνδρας εξετάστηκε από την Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Δέκα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τουλάχιστον δέκα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, τρεις από τις δέκα συλλήψεις αφορούν σε άτομα που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, λέγοντας πως συνομιλούσαν με την 12χρονη από τον Κολωνό, χωρίς να γνωρίζουν την ηλικία της και δεν συναντήθηκαν ποτέ μαζί της. Ωστόσο, κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν εις βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία, καθώς και οι τρεις φαίνεται να είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια…

Την ίδια ώρα οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το παιδί να προετοιμαστεί από ειδικό ψυχολόγο και να προχωρήσει στην τέταρτη κατάθεσή του.

Όπως όλα δείχνουν, το παιδί θα καταθέσει την Τετάρτη και θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα που την βίασαν, ενώ οι αστυνομικοί θα της δείξουν και τις φωτογραφίες όσων παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν ταυτοποιηθεί και οι 212 που είχαν προσεγγίσει διαδικτυακά το παιδί.

Τι έδειξε το κινητό του 53χρονου
Ευρήματα από την εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος βρέθηκαν στο κινητό του. Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία διαπιστώνεται ότι ο 53χρονος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού, ενώ εντοπίστηκαν στοιχεία που τον συνδέουν άμεσα με την μαστροπεία του παιδιού.

Σημειώνεται πως ο ίδιος κατά την απολογία του, επιχείρησε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.