«Ακούγαμε τον γιο να φωνάζει μέσα στο σπίτι»

Σοκαριστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την μητροκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05.07.2022) στη Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος -όπως ομολόγησε- κατακρεούργησε την 79χρονη μητέρα του και την άφησε να πεθάνει μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σε προχωρημένη σήψη ο δεύτερος γιος της. Η 79χρονη φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της.

Γείτονες της 79χρονης κάνουν λόγο για μια καλή και ήσυχη γυναίκα. Η κυρία Πολύξενη ήταν χήρα και εδώ και 13 χρόνια έμενε μαζί με τον 50χρονο γιο της σε ένα διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με τους ένοικους να αναφέρουν – σύμφωνα με το voria.gr – ότι γνώριζαν ότι ο γιος της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα τον άκουγαν να φωνάζει και να φωνάζει μέσα στο σπίτι.

Γειτόνισσα της 79χρονης αναφέρει στο voria.gr ότι κατέβηκε να δει τι συμβαίνει της όταν της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα και αντιλήφθηκε πως κάτι τραγικό έχει συμβεί.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ήταν περίπου 16.00 το απόγευμα της Τρίτης (05.07.2022), όταν ο δεύτερος γιος της 79χρονης πήγε στο σπίτι της μητέρας του στην Νεάπολη καθώς ανησυχούσε επειδή η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Όταν μπήκε στο σπίτι, την βρήκε στην μπανιέρα να φοράει τα ρούχα της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δεύτερος γιος της και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Εκτιμάται ότι η 79χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γιο της, ο οποίος έμενε μαζί της, πριν από περίπου πέντε ημέρες, καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες και από voria.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.