Αλέξης Τσίπρας: Οι πολίτες παίρνουν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και αύριο την κοινωνία

Από τις 8:00 της Κυριακής (15/5) έχουν ανοίξει οι κάλπες σε πάνω από 1.000 εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και προέδρου του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισε στο Δημαρχείο Περιστερίου, στον εκθεσιακό χώρο, λίγο μετά τις 9:30 και εξερχόμενος από το σημείο αναφέρθηκε στη σημασία των διαδικασιών.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η σημερινή ημέρα είναι «η Κυριακή της Δημοκρατίας» ενώ κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και μια σημαντική, σπουδαία ημέρα, για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της Δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να δυναμώσει και να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής», ανέφερε αρχικά ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Σε πάνω από 1.000 σημεία σε όλη τη χώρα, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο, έχουν στηθεί παντού κάλπες. Θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μόνο τα εσωτερικά μας, αλλά να αφορά το μέλλον αυτού του τόπου. Για αυτό καλούμε στις κάλπες μας, κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να έχει μια ευκαιρία να στείλει ένα δυνατό μήνυμα. Να ακουστεί η φωνή τους».

«Καλούμε κάθε νέα και νέο, εργαζόμενους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής», τόνισε.

«Με αυτό το μήνυμα, να έρθει η ώρα που θα σημάνει διαφορετική πορεία για τον τόπο. Με στήριξη της κοινωνίας, των αδύναμων. Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της κοινωνίας στα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.