Αλίκη Κατσαβού: Τι απαντάει για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά μετά την αυστηρή προειδοποίηση της κόρης του

Τη δική της απάντηση για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά εξέφρασε η Αλίκη Κατσαβού μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η κόρη του, Σάντρα.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Κώστα Βουτσά ήταν ξεκάθαρη και αυστηρή λέγοντας: «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

Τώρα η Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους ξεκαθάρισε τα πράγματα σε ότι αφορά την περιουσία του Κώστα Βουτσά σημειώνοντας: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και δεμένες και λείπει η μία στην άλλη και η πανδημία μας έκανε να χαθούμε για λίγο. Με ενοχλεί να λέγονται πράγματα δημόσια για την κληρονομιά…Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα που όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν και εγώ αυτά τα πράγματα δε θέλω να τα κάνω δημόσια… Είμαστε καλές γυναίκες, αγαπημένες, ο Φοίβος είναι μικρός δεν τον λογαριάζω σ’ αυτό και νομίζω ότι μπορούμε να τα κάνουμε αυτά έξω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.