Αμετανόητος που παρέσυρε την 21χρονη σε τροχαίο

Συντετριμμένος εμφανίζεται τώρα ο 26χρονος που παρέσυρε 21χρονη φοιτήτρια με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι προέχει η κατάσταση της υγείας της. Ο 26χρονος παραδόθηκε την Πέμπτη στις Αρχές και κρατείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

«Οφείλω να πω ότι αν η φοιτήτρια δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπάρχει διάβαση. Εγώ έφυγα από το σημείο γιατί δεν είχα άδεια παραμονής».

Την ίδια ώρα, η 21χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι γιατροί τονίζουν ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της, όμως δεν είναι αισιόδοξοι, καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται σε καταστολή ενώ έχει υποβληθεί ήδη και σε μια χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Επίσης, έχει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

Τι λέει ο δικηγόρος του 26χρονου μετά την απολογία του
«Ο εντολέας μου έχει μια ειλικρινή θέση, γι’ αυτό έδωσε παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα και έδωσε μια πλήρη απολογία», δήλωσε ο δικηγόρος του 26χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος. «Το τροχαίο είχε μια δυσάρεστη κατάληξη, μια νέα κοπέλα βρίσκεται στη ΜΕΘ, είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που μας φορτίζει όλους. Επί της ουσίας, δεν μπορεί να παραβλέψει ότι επιχείρησε να περάσει τη λεωφόρο Εγνατία απότομα και ξαφνικά.

«Λάθος που την εγκατέλειψε» λέει ο δικηγόρος του 26χρονου
Ο εντολέας μου οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με φυσιολογικές συνθήκες. Έχει καταγραφεί όλη η πορεία του και καταλαβαίνετε ότι ένα όχημα σε μια μεγάλη λεωφόρο γεμάτη φανάρια, μπορεί να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει εδώ», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 26χρονου.

«Η 21χρονη επέλεξε να περάσει από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών ενώ στα 20-30 μέτρα από το σημείο του τροχαίου, υπάρχει διάβαση. Επιχείρησε να φρενάρει και να την αποφύγει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.