Ανακάλεσε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη – Απαλλάχθηκε ο τραγουδιστής

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου παρουσιάστηκε η 46χρονη σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη και ανέτρεψε όσα είχε αρχικά υποστηρίξει.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε.

Μάλιστα, μόλις ο πρόεδρος της διάβασε τη κατηγορητήριο, εκείνη ξέσπασε λέγοντας:

«Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα».

Η ίδια εξήγησε ότι κάτι παρόμοιο έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν όταν ο τραγουδιστής βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Φαίνεται σα να έχει πιει, χωρίς να έχει επειδή η μνήμη του ανακαλεί τον λαβύρινθο της εξάρτησης. Δε με ακούμπησε καν, μόνο βρισιές» επανέλαβε.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας τι νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

«Ήταν εκνευρισμός»
Για εκνευρισμό έκανε λόγο ο Γιάννης Γιοκαρίνης που ξεκαθάρισε πως δεν ακούμπησε τη σύζυγο του. «Δεν είχα σκοπό να τη χτύπησω και δεν τη χτύπησα. Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου» ανέφερε.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.