Αναστατώθηκε η Βατίδου σε ερώτηση για τις δηλώσεις Κούγια και την περιουσία που θα αφήσει στα παιδιά τους

Ο Αλέξης Κούγιας είπε σε πρόσφατη συνέντευξη, ότι δεν ξέρει αν είναι καλό να αφήνει κανείς στα παιδιά του μεγάλη περιουσία.

Όταν ρωτήθηκε η Εύη Βατίδου σχετικά με αυτό, η ίδια φάνηκε να αναστατώνεται με ρεπόρτερ. «Είπε ότι δεν ξέρει αν θα δώσει πολλά περιουσιακά στοιχεία στα παιδιά» της είπε μια δημοσιογράφος, με την Εύη Βατίδου να αντιδρά.

«Το είπε αυτό το πράγμα δημόσια; Πού είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Πού είναι η δήλωσή του; Πού το δήλωσε, σε ποιον δημοσιογράφο, σε ποιο κανάλι; Που έχει δηλώσει κάτι τέτοιο;» απάντησε ενοχλημένη.
Στη συνέχεια της είπαν ακριβώς, τι δήλωσε ο πρώην σύζυγός της και η Εύη Βατίδου σχολίασε: «Α, είπε αυτό. Εντάξει, οκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Είναι διαφορετικό αυτό από αυτό που είπες εσύ. Έχει μια διαφορά. Αυτό είναι δικό του θέμα. Δε γνωρίζω σε ποια περιουσία αναφέρεται. Δε γνωρίζω τι έχει κάνει μετά γάμου. Τα σπίτια που είχαμε πάρει μαζί όταν ήμασταν παντρεμένοι, σε ένα που μένουν τα παιδιά, της Μυκόνου που πάω κι εγώ, στην Αράχωβα και κάποια άλλα τα γνωρίζω. Δε ξέρω αν στην πορεία έφτιαξε κι άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.