«Ανατριχιαστικό, αποτρόπαιο και απάνθρωπο»

Με τη χώρα να είναι συγκλονισμένη από τη σοκαριστική δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγο της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε ότι είναι ένα από τα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

«Πρόκειται για ένα φρικιαστικό, αποτρόπαιο, βάρβαρο και απάνθρωπο έγκλημα».

Ο δημοσιογράφος με την πολυετή πείρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ μίλησε για «ανατριχιαστικές σκηνές» που έζησε η 20χρονη μητέρα και ο 32χρονος σύζυγός της, σημειώνοντας ότι είναι «πολύ πιθανό οι δράστες να έχουν αποφυλακιστεί τον τελευταίο καιρό».

Σύμφωνα με τον Πάνο Σόμπολο, πρόκειται για γνώριμους των Αρχών.

«Θεωρώ ότι αυτό το έγκλημα θα εξιχνιαστεί και οι δράστες θα συλληφθούν» τόνισε ο κ. Σόμπολος, σημειώνοντας ότι η επικήρυξη των δραστών κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Μπορεί να έχει αποτέλεσμα» επισήμανε.

Δείτε όσα είπε

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.