Ανατροπή με το νεκρό βρέφος – Δεν είναι βιολογικός του πατέρας ο 23χρονος

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα, πριν από έναν μήνα, σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA «μίλησαν» και δείχνουν ότι ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

Πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο ενδέχεται να μεταβάλει την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, αφού ο ίδιος αφού συνελήφθη, είχε δηλώσει πως ανέμενε τη γέννηση του παιδιού του, αν και τότε είχε πέσει σε αντιφάσεις.

«Να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου»
Μιλώντας στο newsit.gr, ο συνήγορος του 23χρονου πατέρα, Δημήτρης Ζορμπάς επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα της εξέτασης γενετικού υλικού: «Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφορικά με την αιτία θανάτου του νεογνού, σήμερα λάβαμε γνώση για τα αποτελέσματα dna. Ο εντολέας μου δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του νεκρού νεογνού».

Σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά: «Είναι ένα σημαντικό στοιχείο και θα αξιολογηθεί από την κυρία ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου. Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτώ στις φυλακές τους δύο εντολείς μου για να τους ενημερώσω για τις εξελίξεις και να προβούμε στις επόμενες ενέργειές μας».

Ο δικηγόρος του 23χρονου, κ. Δημήτρης Ζορμπάς

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η 24χρονη μητέρα, όσο και ο 23χρονος σύντροφός της, που τελικά δεν είναι πατέρας του παιδιού, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και έχουν προφυλακιστεί.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε πλαστική μαύρη σακούλα σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Βραυρώνα, στις 10 Μαΐου. Ο 23χρονος μάλιστα είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου εργάζονται με την 24χρονη μητέρα, να κρατάει τη σακούλα στα χέρια και να την πετά σε κάδο απορριμμάτων.

Στην απολογία του ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε ποιο ήταν το περιεχόμενο της σακούλας που του έδωσε η σύντροφος του, ενώ η 24χρονη μητέρα είχε υποστηρίξει ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.