Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Δεν θα μιλήσω, ο Δημήτρης είναι φίλος μου»

Τα τελευταία stories που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με το νεογέννητο μωρό της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τις πρώτες μέρες σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε στο πάνελ του Super Κατερίνα, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και εκφράστηκε μάλλον όχι και με τα καλύτερα λόγια για τη στάση της γνωστής Instagramer από τη Θεσσαλονίκη.

«Η Ιωάννα είναι Influencer, είναι η δουλειά της αυτή. Είναι Instagramer, έχει αυτή την τακτική επικοινωνία με τον κόσμο» ξεκίνησε να του λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με νόημα.

«Αυτή είναι η δουλειά της, Influencer-Instagramer. Επειδή εμείς μπορεί να μην την κατανοούμε…» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πλευρά του, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του απαντά σε έντονο τόνο: «Σιγά το μεγάλο θεώρημα, που δεν την κατανοούμε. Ο Κύκλος του Όιλερ».




Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, προκειμένου να αλλάξουν κλίμα, «θύμισαν» στον Ανδρέα Μικρούτσικο τα πλάνα που ανέβασε η σύντροφός του στο Instagram το περασμένο καλοκαίρι από τις διακοπές τους με σκάφος στα ελληνικά νησιά, αποκαλώντας τον κι αυτόν… Instagramer.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.