Ανείπωτος πόνος για την Νατάσα Ράγιου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Η μητέρα της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή Αχαΐας Νατάσας Ράγιου, Ελένη άφησε την τελευταία της πνοή χθες βράδυ σε ηλικία 83 ετών.

Mε τον σύζυγό της απέκτησαν εκτός από τη Νατάσσα κι έναν γιο, τον Νίκο. Ευτύχησε να δει και τρία εγγόνια. Με τον σύζυγό της δραστηριοποιείτο στον χώρο της εστίασης, στο Αίγιο.

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτής Αχαΐας Νατάσσα Ράγιου. Η μητέρα της Ελένη άφησε την τελευταία της πνοή χθες βράδυ σε ηλικία 83 ετών. Mε τον σύζυγό της απέκτησαν εκτός από τη Νατάσσα κι έναν γιο, τον Νίκο. Ευτύχησε να δει και τρία εγγόνια. Με τον σύζυγό της δραστηριοποιείτο στον χώρο της εστίασης, στο Αίγιο. Στο συλληπητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ , πρώην ΝΟΔΕ Αχαΐας, Ανδρέα Μαζαράκη αναφέρεται: «Η ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ της Ν.Δ. (πρώην ΝΟΔΕ) εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην πρ. βουλευτή της και ιδιαίτερα αγαπητή στην Αχαΐα, Νατάσα Ράγιου, για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας».
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Μαζαράκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.