Ανήλικοι εισέβαλαν σε φούρνο- Δεν πήραν… ούτε ευρώ

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δράση ανήλικων διαρρηκτών στο Παλαιό Φάληρο φέρνει στο φως της δημοσιότητας στο Newsbomb.gr.

Την ώρα της επίθεσης ο φούρνος, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, ήταν κλειστός. Ο ένας από τους δύο ανήλικους κρατούσε τσίλιες και ο άλλος έσπασε την τζαμαρία πετώντας πάνω σε αυτήν ένα σιδερένιο καπάκι φρεατίου. Στη συνέχεια, ο διαρρήκτης εισβάλει στο χώρο και πηγαίνει τρέχοντας στην ταμειακή μηχανή. Εκεί διαπίστωσε ότι το συρτάρι δεν έχει ούτε ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να φύγει άπραγος, έχοντας προκαλέσει στην επιχείρηση οικονομική ζημιά από τις καταστροφές που άφησε πίσω του μαζί με το συνεργό του.

Η διάρρηξη καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Οι δράστες φορούσαν κουκούλα και μάσκα, ωστόσο, δεν είχαν γάντια, με αποτέλεσμα πιθανότατα να έχουν αφήσει πίσω τους δακτυλικά αποτυπώματα.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους διαρρήκτες, που δεν αποκλείεται να έχουν αποπειραθεί να κάνουν και άλλες επιθέσεις στην ίδια περιοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.