Ανήλικος έκλεψε το αυτοκίνητο του θείου για να ..κλέψει!

φωτο αρχείου

Με ένα πρωτοφανές σκηνικό ήρθαν αντιμέτωποι πριν από λίγες μέρες οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ηρακλείου στην Κρήτη. Ένας κύριος πήγε να καταγγείλει ότι ο 17χρονος ανιψιός του τού είχε κλέψει το αυτοκίνητο. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι για την καταγγελία μαζί του ήταν και… ο ανιψιός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος μαζί με άλλους δύο πήρε το αυτοκίνητο του θείου του και κινήθηκαν σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει ο ανήλικος, σε μια προσπάθεια να… κλέψουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από άλλο αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Οι τρεις δράστες όμως έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έφευγαν από το σημείο, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες – αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα στοιχεία του κλεμμένου αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν.

Αναζητώντας ποιο μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που έκανε χρήση του αυτοκινήτου, ο κάτοχός του κατάλαβε ότι ο ανήλικος ανιψιός του το είχε πάρει χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ο νεαρός αλλοδαπός φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή και να είπε ότι τον παρακίνησαν να το κάνει οι δύο Ρομά.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.