«Άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει»

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, μετά τις καταγγελίες τριών γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ, παράλληλα εξετάζεται και τέταρτη επίθεση που έγινε τις τελευταίες ώρες.

Το θύμα είναι γιατρός και η γυναίκα δέχθηκε επίθεση μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, όπου ο «δράκος» προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένας άνδρας, επίσης γιατρός, έσπευσε να τη βοηθήσει, αναγκάζοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή. «Ευτυχώς, ήταν κάτι που έληξε χωρίς να υπάρχει κάποιο δυστύχημα. Είχε πραγματικά “παγώσει” και έτρεμε. Η φωνή της βγήκε ίσα – ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει», τόνισε αρχικά ο γιατρός, μιλώντας στο MEGA.
«Φθάνοντας, άκουσα τις φωνές και τράβηξα την πόρτα απότομα. Είπα: “Θα αφήσετε το ασανσέρ ελεύθερο;”. Δεν είχα εντύπωση ότι κάτι κακό συνέβαινε. Με το που ανοίγω την πόρτα, βγαίνει “σφαίρα” αυτός. Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», προσέθεσε.

Σύμφωνα με την περιγραφή του γιατρού, ο «δράκος των Εξαρχείων» είναι μικρότερος από 30 ετών, μετρίου αναστήματος, ξανθός με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια, ενώ, μιλά σπαστά αγγλικά.
Όπως αποκαλύπτει το Νewsbomb η πρώτη επίθεση του δράκου έγινε στις 14:05 του Σαββάτου. Το 13χρονο θύμα κατήγγειλε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς την θέλησή της. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Το δεύτερο θύμα, 29 ετών πήγε στην ασφάλεια χθες (20/11) το απόγευμα και κατέθεσε ότι ενώ κινούταν πεζή επί της συμβολής των οδών Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, άγνωστος άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας της στο έδαφος και κλείνοντας της το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο έσπευσαν περίοικοι και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να το βάλει στα πόδια.

Την ίδια μέρα στο Τ.Α. Εξαρχείων έφθασε άλλη μια κοπέλα 27 ετών και κατήγγειλε πως καθώς κινούταν πεζή επί της οδού Ζ. Πηγής, άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει πιάνοντας της τα χέρια και με το χέρι του, της έκλεισε το στόμα, εκείνη ωστόσο αντιστάθηκε και απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων έχουν δώσει την περιγραφή του στις δυνάμεις που κινούνται στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που έχει σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.