Αντώναρος: Με μυαλά χούντας οι Γεωργιάδης-Βορίδης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τόνισε σε συνέντευξή του στο Ράδιόφωνο 24/7 ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

“Οι κ.κ.Αδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σκέφτονται ακόμη με μυαλά χούντας. Οτι οι Αριστεροί πρέπει να πέσουν όλοι στην πυρά. Την εθνική συνεννόηση, της εθνική γαλήνη, την έκανε πράξη ο Κων/νος Καραμανλής, ακολούθησε αυτή τη γραμμή ο Κων/νος Μητσοτάκης και ακόμη πιο δυναμικά την εφάρμοσε ο Κώστας Καραμανλής”.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στον ρ/σ 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ας έρθουν οι εκλογές, συνέχισε. Ειναι μήνες μπροστά ακόμη. Οι κάλπες είναι γκαστρωμένες όπως έλεγε ο Χαρ. Φλωράκης. Μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις. Οι δημοσκοπήσεις μετρούν λιγότερο από 50% του πληθυσμού, οι άλλοι μισοί κλείνουν τα τηλέφωνα. Αυτοί που δεν είναι οργανωμένα μέλη τι θα κάνουν; Οι σιωπηροί τι θα ψηφίσουν; “.

Ο κ. Αντώναρος τόνισε επίσης: “Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Βορίδης προέρχεται από έναν χώρο που στην κεντροδεξιά τον αποκαλούσαμε άκρα, άκρα δεξιά δηλαδή. Δεν πρέπει να επιβληθεί αυτή η αντίληψη σε μια μεγάλη παράταξη όπως πρέπει. να είναι η κεντροδεξιά ΝΔ. Οποτεδήποτε η ΝΔ αλλοιθώρισε προς την ακροδεξιά έχασε. Και επί Σαμαρά η ΝΔ αποδυναμώθηκε. Μία. μεγάλη αστική παράταξη πρέπει να απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ένα κοινωνικό πρόσωπο και όχι με ειδεχθές οικονομικό πρόσωπο το οποίο αφήνει τους πολίτες πίσω”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.