Άντρας που παρενοχλεί κορίτσια, επιτέθηκε στον Ανδρέα Γεωργίου επειδή του έκανε παρατήρηση (βίντεο)

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε παρατήρηση, όπως ανέφερε σε ανάρτηση, σε άντρα που παρενοχλεί κορίτσια στα social media. Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο σε story, που ακούγεται ένας άντρας να του επιτίθεται. Στην ανάρτηση, εξήγησε πως πρόκειται για κάποιον που παρενοχλεί κορίτσια με σχόλια σεξουαλικού χαρακτήρα στο Instagram και αφού του έκανε παρατήρηση, εκείνος του έστειλε βίντεο, στο οποίο τον βρίζει.

Δείτε το βίντεο

 

Μεταξύ άλλων, ο άντρας ακούγεται να λέει στον Ανδρέα Γεωργίου: «Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου; Έχεις την εντύπωση ότι είσαι ο δερβέναγας της κομπλεξικής παρέας; Άη σιχτίρ από κει, όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας βγαίνουν στο κανάλι να πουλήσουν πνεύμα».

Στην πορεία, ο ηθοποιός εξήγησε με ένα κείμενο πάνω στο βίντεο ότι: «Αυτός ο κύριος παρενοχλεί κορίτσια στο Instagram με διάφορα σεξουαλικά σχόλια. Όταν του έκανα παρατήρηση μου έστειλε αυτό το βίντεο.

Του υποσχέθηκα ότι εάν δεν ζητήσει συγνώμη θα τον μάθει όλη η Ελλάδα σήμερα. Δεν με πήρε στα σοβαρά. Έχω όλα του τα μηνύματα μαζί με ηχητικά που μιλάει και μάλιστα συγκρίνει τα κορίτσια με τα παιδιά του. Ο ανώμαλος. Προσοχή στα σοσιαλ παιδιά. Δεν ξέρουμε ποτέ ποιος είναι πίσω από μια οθόνη. Θα δημοσιεύσω όλα του τα μηνύματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.