Απαγορευτικό στα φορτηγά στην Αθηνών-Λαμίας, με αλυσίδες όλα τα υπόλοιπα οχήματα

Σε συναγερμό έχει θέσεις τις αρχές η κακοκαιρία Ελπίδα που επελαύνει με σφοδρότητα με την Τροχαία να ανακοινώνει απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας για τα βαρέα οχήματα τόσο στο ρεύμα προς Λαμία όσο και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα ισχύει από τον κόμβο Οινοφύτων ενώ στο ρεύμα προς Λαμία η απαγόρευση ξεκινά από την γέφυρα Καλυφτάκη.

Παράλληλα η τροχαία ζητά όλα τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο τμήμα από το Σχηματάρι μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας η χιονόπτωση ήταν συνεχής, αλλά κράτησε για ιδιαίτερα μικρό χρονικό διάστημα, θέτοντας ωστόσο σε συναγεργμό τα συνεργεία εκχιονισμού που μένουν εκεί για να κρατήσουν το εθνικό δίκτυο ανοιχτό.Υπενθυμίζεται ότι στην Αττική, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά σε όλους τους δρόμους που είχε διακοπεί χθες εκτός από τη Λεωφόρο Πάρνηθας που παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας από το τελεφερίκ και πάνω. Επίσης, ισχύει η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών στην παλαιά ΕΟ Αθηνών- Θηβών από το ύψος του πρατηρίου καυσίμων «Cyclon» στο ρεύμα προς Θήβα.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ρυθμίσεις της τροχαίας σε όλη την Ελλάδα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.