Aπειλούσε περαστικούς με μαχαίρι

Δουλειά, αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, απέκτησε σήμερα ένας αστυνομικός του ΑΤ Κισσάμου, ο οποίος συνέλαβε έναν αλλοδαπό που απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Καστέλι Χανίων.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, επρόκειτο για έναν Γεωργιανό, που απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι για άγνωστο λόγο, όταν έτυχε να πέσει στην αντίληψη του αστυνομικού που διερχόταν από την περιοχή. Αρχικά, ζήτησε από τον άνδρα να παραδώσει το μαχαίρι, όμως όταν εκείνος αρνήθηκε, ακινητοποίησε και αφόπλισε τον δράστη, προστατεύοντας τους πολίτες από ενδεχόμενη επίθεση παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του.

Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε το ΑΤ Κισσάμου και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως ο συλληφθείς πρόσφατα είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και αντίστασης κατά της αρχής. Ο Γεωργιανός δράστης αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.