Απεσταλμένος του Θεού δήλωσε 44χρονος που συνελήφθη να οδηγεί μηχανή που είχε κλέψει

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην ψυχιατρική κλινική του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου στην Πάτρα μεταφέρθηκε ένας 44χρονος. Λίγο νωρίτερα ο άνδρας που συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένη μηχανή είχε πει στους αστυνομικούς ότι είναι απεσταλμένος του Θεού και πως το μηχανάκι τού «εστάλη» για να διακηρύξει το λόγο Του Ύψιστου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Patrapress.gr, ο 44χρονος είχε κλέψει τη μηχανή δημοσιογράφου, η οποία ήταν σταθμευμένη στη λεωφόρο Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.

Στη συνέχεια, ταξίδεψε με αυτή μέχρι τα Καλάβρυτα, όπου επισκέφθηκε καφενείο και έφυγε χωρίς να πληρώσει…

Ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Μεταφέρθηκε στην Πάτρα, με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων με έκπληξη να τον ακούν να ομολογεί την κλοπή υποστηρίζοντας πως είναι «απεσταλμένος του Θεού και ο Ιησούς Χριστός τού έφερε το μηχανάκι για να διαδώσει το λόγο του Θεού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.