Απίστευτη καταγγελία εμπλέκει στρατιωτικό συνδικαλιστή που κάνει εκστρατεία για τον Λοβέρδο

Το θέμα αναμένεται να πάρει σοβαρές πολιτικές διαστάσεις για τον διεκδικητή της αρχηγίας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το site armyvoice.gr στρατιωτικός συνδικαλιστής φέρεται μέσω μηνυμάτων να κάνει εκστρατεία για τον Λοβέρδο μαζεύοντας στοιχεία πολιτών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα , κάποιος φερόμενος στρατιωτικός συνδικαλιστής στέλνει μηνύματα σε στρατιωτικούς, γνωστούς και φίλους, ζητώντας τα προσωπικά δεδομένα πολιτών, προκειμένου να τα δώσει (κάπου δεν διευκρινίζεται πού) ώστε να στηρίξουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου «στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ».

Η καταγγελία περιέχει και φωτογραφία με καλυμμένο το όνομα του «στρατιωτικού συνδικαλιστή», ενώ στην φωτογραφία το πρόσωπο δεν φαίνεται, οπότε και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος μπορεί να είναι.

Αν αποδειχθεί η αλήθεια της καταγγελίας μιλάμε για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Αναμένουμε βέβαια τις αντιδράσεις του ιδίου του κ. Λοβέρδου, αλλά και του υπουργείου εθνικής Άμυνας.

Στο κείμενό του ο φερόμενος στρατιωτικός αναφέρει:

«Σε παρακαλώ – αν σε ενδιαφέρει θα ήθελα να δεις το παρακάτω…. Στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ και επειδή ο Λοβέρδος μας στήριξε πιο πολύ από τον κάθε άλλο θα ήθελα να τον υποστηρίξουμε. Αν το σκεπτικό μου σε βρίσκει σύμφωνο στείλε μου σε παρακαλώ από μαμά μπαμπά αδερφικό φίλο – αδερφό – αδερφή – γαμπρό – νύφη – κουμπάρο τα παρακάτω στοιχεία μέχρι τις 12:00 σήμερα για να τα δώσω χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο διαρροής.

Ουσιαστικά είναι σαν αποδοχή της υποψηφιότητάς του – σαν υποστηρικτικό μηνυμα μας και μακάρι να καταφέρουμε να πάμε να τον ψηφίσουμε την ημέρα των εκλογών.

Όνομα , Επίθετο, Αριθμό ταυτότητας, Κινητό ή σταθερό τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ πολύ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.