Αποκαλύψεις «φωτιά» για το θρίλερ – Τι απάντησε η Ρούλα όταν της είπαν ότι πέθανε η Τζωρτζίνα;

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και ρίχνουν φως σε όλα όσα συνέβαιναν πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Αυτή τη φορά, νέες καταθέσεις γιατρών έρχονται στο φως, αναφορικά με τις μέρες νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αυτές φέρνει στη δημοσιότητα ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA όσα αναφέρουν.

Αποκαλύψεις – φωτιά για το θρίλερ της Πάτρας
Συγκεκριμένα, ένας γιατρός από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο αναφέρει πως όταν έφτασε η 9χρονη στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου του 2021, η 33χρονη μητέρα είχε καθυστερήσει 3 ώρες να το πάει στο νοσοκομείο, απ’ όταν εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι.

Σε άλλη κατάθεση, μίας νοσηλεύτριας από τη ΜΕΘ Πατρών αναφέρεται πως είχαν προτείνει να κάνουν μαθήματα στην 33χρονη μητέρα για να της δείξουν πώς να ταΐζει τη Τζωρτζίνα, κάτι που η ίδια συνεχώς ανέβαλε.

Σε άλλη κατάθεση αποκαλύπτεται η ψύχραιμη και σχεδόν απαθής στάση της μητέρας καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης.

Τέλος, ο εντατικολόγος που έκανε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας αναφέρει πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η απάντηση της 33χρονης όταν της ανακοινώθηκε πως το παιδί κατέληξε.

Συγκεκριμένα, η μητέρα ζήτησε απλά να μην γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στην Αθήνα.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.