Αποκάλυψη: Τι αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στο online σεμινάριο εγκληματολογίας λίγες μέρες πριν τη σύλληψή της και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως αποκαλύπτει το MEGA.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα μετά που το σεμινάριο είχε τελειώσει.

Το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την κίνησή της είναι αν θα μπορούσε να βρει κάποιες πληροφορίες αφού σε αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες υπάρχουν πάντα σημειώσεις ή διδακτικοί κύκλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

Μετά, λοιπόν, τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα της 9χρονης επέστρεψε στην ανοιχτή πλατφόρμα. «Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σχολίασε ότι είναι βέβαιο ότι πρέπει να ελεγχθεί από την ανακρίτρια τι έψαχνε στην πλατφόρμα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Τι είδε δηλαδή στο υλικό του σεμιναρίου που θεώρησε ότι θα τη βοηθήσει για να καλύψει τη δράση της.

Στη συνέχεια το MEGA παρουσίασε το print screen από τη σύνδεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πλατφόρμα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.