«Αποκλείεται να το έκανε, υπεραγαπούσε τη μητέρα του»

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη, η θεία του 36χρονου που βρέθηκε νεκρός μαζί με τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Η θεία του 36χρονου μιλώντας στον Alpha τόνισε: «Είχαμε μέρες να πάρουμε νέα τους, από την Παρασκευή και ήρθα εδώ να δω τι συμβαίνει. Είδα ότι είχε φώτα στο σπίτι αλλά δεν απαντούσε κανένας στα τηλέφωνα και ειδοποίησα κλειδαρά και στυνομία να έρθουν. Ήταν ανάστατο το σπίτι, δεν μπήκα πιο μέσα, μόνο στην είσοδο. Είχε αίματα ο χώρος. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα τα δωμάτια ήταν ανάστατα».




Παράλληλα τόνισε ότι αποκλείεται ο 36χρονος να σκότωσε τη μητέρα του καθώς την υπεραγαπούσε: «Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα. Τη μητέρα του την υπεραγαπούσε, τη λάτρευε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από την πίσω πλευρά στο ισόγειο υπάρχει ακάλυπτος χώρος. Από εκεί εάν πατήσει κάποιος στο κάγκελο, μπορεί να μπει στο ισόγειο. Και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή, αυτό λέει πολλά. Η αστυνομία δεν μας άφησε να δούμε τα πράγματα και τι λείπει, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την κλοπή» συμπλήρωσε.

«Υπάρχει κι άλλη πιθανότητα, να καθάριζε το όπλο και να υπήρχε σφαίρα και να έγινε κάποιο ατύχημα και μετά εφόσον είδε ό,τι έγινε, εκεί δεν θολώνει το μυαλό όταν έχεις κάνει ένα κακό που δεν το θέλεις;» κατέληξε η θεία του 36χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.