Αραβαντινός: Στη φυλακή την πληρώνει ο αδύναμος -Πέρασαν άσχημα αυτοί που σιδέρωναν τις γερόντισσες;

Μία ημέρα μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για το έγκλημα στη Ρόδο, ο πρώην πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός μίλησε για το τι συμβαίνει στις φυλακές.

Την ώρα που ακούγονται και γράφονται πολλά για τους άγραφους νόμους των φυλακών και τις περιπτώσεις αυτοδικίας και απονομής δικαιοσύνης από κρατούμενους ο Αντώνης Αραβαντινός υποστήριξε πως στα σωφρονιστικά καταστήματα την πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι, αφού τους δυνατούς δεν τους πειράζει ποτέ κανείς.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «στους ισχυρούς δεν το κάνανε ποτέ, στους φορτωμένους δεν το κάνανε ποτέ. Πέρασαν άσχημα αυτοί που σιδέρωσαν τις γερόντισσες και πέθαναν; Πέρασαν άσχημα στη φυλακή αυτοί που βίασαν μάνα και κόρη μπροστά στα μάτια του πατρός; Ο αδύναμος θα την πληρώνει πάντα».

Μάλιστα μιλώντας για τους κρατούμενους που επιτέθηκαν στον 19χρονο, τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ένας από αυτούς μίλησε και σε τηλεοπτική εκπομπή είπε «είναι ένα αλλόκοτο κυνήγι της δικής τους χαμένης αθωότητας. Προσπαθούν να αποδείξουν με την μεγιστοποίηση της αναισχυντίας των άλλων ότι οι ίδιοι είναι λιγότερο ανέντιμοι».

Μάλιστα νωρίτερα είχε πει «αν δείτε στο τέλος ποιοι πήγαν και έκαναν ό,τι έκαναν στο νεαρό αυτό θα γελάει ο κόσμος. Ο κατιμάς του πάγκου έχουν πάει. Εγώ ξέρω ποιοι είναι στο παράρτημα και για ποιο λόγο ήταν εκεί. Λάφυρο θέλανε. Εκεί το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.